+4542679011

Mange tror at det er svært at lave et foto på lærred men det er det faktisk ikke

Mange tror at det er svært at lave et foto på lærred men det er det faktisk ikke. Vi har valgt at lave et selv og beskrive processen.

1. Du starter med at finde det billede som du vil bruge som motiv til dit foto på lærred. Hvis du ikke har et billede selv som du ønsker at bruge, kan du hos langt de fleste sider der laver foto på lærred vælge et billede fra deres database.

2. Du finder den side hvor du ønsker at lave dit foto på lærred. En hurtig google søgning vil give dig en række muligheder. Vi anbefaler dog at du vælger en af de firmaer hvor du kan lave dit foto på lærred online. Det er alt for bøvlet at skulle downloade software og det er i øvrigt også helt unødvendigt.

3. Følg guiden på den hjemmeside du har valgt at lave dit foto på lærred på.  Langt de fleste sider der laver foto på lærred har en rigtig god guide hvor det næste skridt altid giver sig selv.

4. Gør op med dig selv om du ønsker et sort/hvid billede eller et foto på lærred med farve. Der er altid en række ekstra valg og her er det vigtigt at du overvejer hvor du skal bruge dit foto på lærred. Hænger det et sted og i en højde hvor der kan komme fedtede børnehænder på er det en god ide at vælge coating så billedet bare kan tørres over med en våd klud og se ud som nyt igen. Herefter er det blot at bestille dit foto på lærred og glæde dig til det ankommer.

Mangler i en dygtig fotojournalist