+4542679011

Indrøm det, hvis du er i den professionelle verden, og du har brug for et headshot/portræt for noget.

For en lille til mellemstor virksomhed kan det være svært at finde identiteten til din markedsføring. Headshot’s/portræt er en del af det. Når man arbejder sammen med virksomheder, er man tit ikke helt sikre på, hvad man vil bruge som baggrund for deres headshot’s/portrætter.
Den gode nyhed er, at kan fjerne og erstatte næsten enhver baggrund efter ønske.

Headshot eller professionelt portræt

Her er de 3 vigtigste grunde til at fotografere med Baggrund Ekstraktion i tanke:

1: Fleksibilitet i design – Webdesignere, marketingfolk og grafiske designere kæmper ofte med billeder på hjemmesider og andre designs på grund af begrænsningerne i størrelse, orientering og branding. Men hvis man har fotograferingen af headshot eller professionelt portræt med baggrunds ekstraktioner i tanke, kan det give designerne den fleksibilitet, de har brug for til at indarbejde dine billeder i næsten ethvert design problemfrit.

2: Konsistens – Hvis du har en virksomhed med flere ansatte på flere steder, kan det være en udfordring at gøre headshot’s ensartede mellem kontorer. Placering af baggrunden digitalt vil sikre, at baggrunden for hvert headshot og profilbillede er nøjagtig det samme, uanset hvor eller hvor det blev taget. Dette er en stor hjælp til store virksomheder eller virksomheder, der vokser og ansætter nye mennesker regelmæssigt.

3: Alsidighed – Hvis du er ejendomsmægler, advokat, revisor eller ingeniør, har du måske skiftende job fra tid til anden. Det betyder, at den branding og identitet du repræsenterer kan ændre sig også. At kunne ændre baggrunden i din headshot/portræt betyder, at du kan tage det headshot/portræt du har af dig og nemt ændre det for at få det til at matche det nye job. Hvis du har flere påtænkte anvendelser til dit billede, f.eks. LinkedIn, websted eller andre markedsføringsmaterialer, kan du også bruge det samme headshot/portræt til alle ovenstående og ændre baggrund og orientering for at gøre det perfekt, uanset hvor du vil bruge det.

Headshot eller professionelt portræt

Læs også: